Prima pagină

Comunicat de presă

Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni lansează campania #‎DialogFaraFrontiere

 

Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni lansează campania ‪#‎DialogFaraFrontiere. Prin intermediul live streaming-ului de pe Facebook, ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni va răspunde în direct întrebărilor formulate cu privire la problematica votului prin corespondență și la situația românilor din vecinătate, pe pagina oficială Dan Stoenescu, pe data de 30 ianuarie 2016, la ora 11:00.

Întrebările privind cele două teme stabilite pot fi trimise, prin mesaj pe Facebook-ul oficial Dan Stoenescu sau prin postări pe pagina de socializare cu hashtag-ul #DialogFaraFrontiere, și înainte de eveniment, ele urmând să fie centralizate și puse în discuție în prima parte a intervenției video.

Campania ‪#‎DialogFaraFrontiere, realizată în premieră în România, face parte dintr-o serie de măsuri destinate transparentizării și facilitării comunicării nemijlocite cu românii de pretutindeni și promovării noilor modalități de vot pentru românii din străinătate.

Anunț important privind programul Secției consulare a ambasadei

05.11.2019

Vă informăm că, în contextul Alegerilor Prezidenţiale care vor avea loc în noiembrie 2019, întrucât în sediul oficiului…

Alegeri prezidențiale 2019 - Tur 2

13.11.2019

Ambasada României la Oslo reamintește că al doilea tur al alegerilor pentru Președintele României se va desfășura în …

Alegeri prezidențiale 2019 – Tur 1

06.11.2019

Ambasada României la Oslo reamintește că primul tur al alegerilor pentru Președintele României se va desfășura în…

Alegeri prezidentiale 2019 - videoclipuri de informare

29.10.2019

Ambasada României la Oslo aduce la cunoștintă că Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a realizat, în parteneriat…