Prima pagină

Cuvânt de Bun Venit

              Dragi vizitatori,

Vă mulţumim că ne vizitaţi în spaţiul virtual creat special pentru dumneavoastră la Ambasada României la Oslo. Fiţi bineveniţi!

Acest site se doreşte a fi în primul rând un instrument imediat şi util pentru români şi norvegieni deopotrivă, în căutarea unor informaţii generale despre România, sau de natură practică, din domeniul consular, al afacerilor, sau pentru pregătirea unor călătorii.

Obiectivul nostru pe termen lung este să ne constituim în punte de dialog şi legătură, între români şi norvegieni, în diverse domenii de activitate şi la diverse niveluri, atât guvernamental, cât şi neguvernamental. Site-ul este astfel conceput încât să vă ofere o serie de informaţii legate de foarte bunele relaţii existente între România şi Regatul Norvegiei şi oportunităţile care se pot deschide pentru extinderea, diversificarea şi consolidarea în continuare a acestora.

Prin informaţiile oferite, intenţionăm să vă ajutăm în căutările dumneavoastră despre România, apartenenţa sa la NATO, la Uniunea Europeană şi la Spaţiul Economic European, precum şi în ceea ce priveşte profilul său regional, sau internaţional.

În mod evident, din considerente de ordin parctic, site-ul poate găzdui doar o cantitate limitată de informaţii. Dacă întrebările dumneavoastră specifice nu îşi găsesc răspunsul complet în link-urile afişate pe site, vă adresăm rugămintea de a ne contacta direct. Vom încerca să răspundem întotdeauna cu operativitate şi profesionalism preocupărilor dumneavoastră.

Totodată, intenţionăm să menţinem cu dumneavoastră un dialog viu, bazat pe cooperare, încredere şi respect reciproc. Site-ul va anunţa activităţile organizate sau sprijinite de Ambasada română din Oslo în domeniul politico-diplomatic, economic, cultural, al turismului, sau al diplomaţiei publice.

În acelasi timp, vom aprecia întotdeauna sugestiile şi observaţiile pe care le veţi avea, indiferent dacă acestea se înscriu în registrul pozitiv sau în cel negativ. În funcţie de problemele sau proiectele de colaborare concrete pe care le aveţi sau pe care veţi dori să ni le semnalaţi, împreună cu colegii mei ne va face plăcere să vă primim în audienţă la Ambasadă.

Pentru o eficienţă sporită, putem menţine şi un dialog electronic, sens în care vă invităm să analizaţi posibilitatea de a ne transmite coordonatele dumneavoastră.

Cu speranţa că am reuşit să vă captăm interesul, vă mulţumim pentru faptul că ne-aţi „accesat” şi vă dorim „surfare” plăcută pe pagina noastră de internet.

Ambasada României la Oslo

 

FESTIVALUL FRANCOFONIEI 2017

20.02.2017

Ambasada României la Oslo, în calitate de partener al FESTIVALULUI FRANCOFONIEI OSLO 2017, vă invită la evenimentele din…

Filmul Bacalaureat / Den store prøven în cinematografele din Norvegia

14.02.2017

Începând cu 17 februarie 2017, filmul Bacalaureat (Den store prøven / Graduation) al regizorului Cristian Mungiu va…

Programul Secției Consulare

01.02.2017

Începând cu data de 3 februarie 2017, Secția Consulară a Ambasadei României la Oslo are următorul program de lucru cu…

Ghidul lucrătorilor români în Norvegia: informații utile

04.01.2017

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) din România a editat recent Ghidul lucrătorilor români în Norvegia: informa…